Referencer

"Global Outsourcing er meget proaktive i deres tilgang til samarbejdet. Der bliver arbejdet med detaljen og der arbejdes ligeledes med at videreudvikle koncepterne/produkterne. Der leveres altid til aftalt tid, og man går gerne det ekstra skridt for at hjælpe processen helt i mål. Det skinner klart igennem, at deres mangeårige erfaring gør, at de udenlandske underleverandører er nøje udvalgt. Derfor kan vi altid stole på kvalitet og leveringsevne.

Henrik Backs, CEO, Safe Transfer A/S

 

Produkter af høj kvalitet
"Viking Life-Saving Equipment har brug for en partner, som forstår vores ufravigelige krav til sikkerhed og de specielle behov, vi har. For os er høj kvalitet altafgørende og vi vil ikke gå på kompromis med produktionen af vores produkter. Hos Global Outsourcing har vi fundet en partner, som er loyal, fleksibel og kvalitetsorienteret".

Per Staal, Viking Life-Saving Equipment A/S

 

”Vi har arbejdet sammen med Global Outsourcing siden 2006, og vi er meget tilfredse med både deres produktkvalitet og leveringsopfølgning.
Desuden er ejerne meget kompetente teknikere, som gerne indgår i et frugtbart samspil omkring den tekniske udformning af konstruktionerne så de optimeres produktionsmæssigt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Global Outsourcing som leverandør".

Indkøbschef hos større dansk maskinfabrik

 

”Global Outsourcing er nyskabende og omkostningsbevidste, hvorved vores forretning har udvidet sig siden, vi startede med at samarbejde med dem. Især fordi vi kan holde fokus på vores egne kernekompetencer.
Processen er ukompliceret og kvaliteten af de færdige produkt er meget høj. Global Outsourcing er meget fleksibel i samarbejdet, hvor de også deltager i udviklingen af projekterne".

Direktør hos dansk sikkerhedsudbyder